Skal du have nyt tag? Vi lægger tag i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og omegn.

Dit tag udfører en af de vigtigste funktioner i dit hjem – nemlig at holde vejret ude – og når det kommer til slutningen af sit liv, skal du udskifte det, inden det begynder at lade vejr og vind trænge ind. Hos A.V Jeppesen har vi årtiers erfaring i at hjælpe vores kunder med at udskifte deres gamle tag med nyt tag, herunder bistå dem i forløbet med at vælge passende løsninger og materialer så deres tag vil fungere i mange år fremover.

 

Uanset størrelsen, typen og kompleksiteten af dit nuværende tag kan vi være behjælpelige.

 

 

Udskift dele af taget eller lægge helt nyt tag?

 

Med mange års erfaring inden for udskiftning og lægning af nye tage kan vi altid give dig rådgivning om hvilket muligheder du har for at skifte hele taget eller blot reparere det nuværende. Hos A.V. Jeppsen kan vi give dig al den hjælp og de oplysninger, du har brug for, for at kunne beslutte dig for dit nye tag. Udover at levere materialet, udskifte underliggende konstruktion og lægge det nye tag, kan vi også om nødvendigt bygge om, udskifte tagvinduer mv.

 

Der er ikke den opgave vi ikke kan løse når det kommer til lægning af nyt tag.

 

 

Når du skal have nyt tag – husk at vælge en erfaren tagdækker

 

Udskiftning eller reparation af et tag kan både være simpelt og ligetil eller vise sig mere komplekst med nødvendige udskiftninger af gamle, skadede lægter og lign. Uanset tagtype bør du altid vælge en virksomhed med lang erfaring inden for lægning at tage. Det er din garanti for at du får et tag der holder mange år ud i fremtiden uden du skal bekymre dig om fejl og mangler. Hos A.V. Jeppesen har vi udført tømrer og snedkerarbejde siden 1934 – herunder taglægning. Så du er i sikre hænder når du vælger os til at udskifte dit gamle tag.

 

Hvis du gerne vil have noget råd eller et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at ringe til os på +45 63 41 21 83 eller udfylde kontaktformularen på kontaktsiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_3379