A.V. Jeppesen

Tømrer- og snedkermestre A/S
Din professionelle samarbejdspartner

Døre & vinduer

Tid til nye døre & vinduer? 

Men vores mange års erfaring er du helt sikker på at få kompetent rådgivning og vejledning, så du får de døre & vinduer, du drømmer om.

Vi leverer og monterer nye vinduer og døre i højeste kvalitet fra certificerede producenter.

Vores medarbejdere er specialister i at udføre udskiftning hurtigt og nænsomt, og vi arbejder både med træ, træ/alu, plast og rene aluprodukter.

Vi leverer og monterer ligeledes vinduer og døre til restaureringsopgaver og bevaringsværdige bygninger. Vi kan levere både kitfalsede rammer, koblede elementer eller energivenlige løsninger med forsatsrammer eller optoglas.

Da vi har stor erfaring fra tidligere produktion af vinduer og døre, kan vi rådgive om valg af den optimale glastype og løsning, f.eks. ved udskiftning i ældre huse.

Vi udskifter vinduer – på hele Fyn og  i Trekantsområdet

Selvom vi har til huse i Middelfart, leverer og monterer vi både vinduer og døre mange andre steder i landet og vi har ofte kunder fra hele Trekantsområdet, Vestfyn og Odense området, så vi kommer vidt omkring.

Vi leverer og monterer også thermoruder med lavenenergi-glas eller sågar hele glasløsninger, i form af kontorafskærmning, vægge eller glasdøre.
Alt sammen kvalitetsprodukter gennem faste leverandører til fair priser.

Vi giver altid gerne gode råd når du skal have nye vinduer

Uanset om du har et enkelt vindue der skal skiftes eller du går med tanker om at udskifte alle boligens vinduer til noget mere energivenligt eller en anden stil, så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i forløbet. Kontakt os på telefon +45 63 41 21 83 eller udfyld kontaktformularen – så kan vi sammen finde en løsning der passer til dig.

Nyt vinduesparti med bue

Ny smuk 2-fløjet hoveddør i Middelfarts gamle bydel

Nye store vindues partier