Døre og vinduer

Vi tilbyder at hjælpe dig med restaurering eller udskiftning af døre og vinduer på Fyn og i Trekantområdet. A.V. Jeppesen blev grundlagt tilbage i 1934, og i kraft af vores mange års erfaring, kan du være sikker på at få kompetent rådgivning og vejledning.

Døre og vinduer

Nye døre og vinduer i Middelfart, på Fyn og i Trekantsområdet

Hos A.V. Jeppesen har vi specialiseret os i renovering og montering af døre og vinduer. Vi har derfor opbygget stor viden og erfaring med alle typer døre og vinduer, både de moderne, klassiske og bevaringsværdige. Med vores mange års erfaring er du helt sikker på at få kompetent rådgivning og vejledning, så du får de døre og vinduer, du drømmer om eller som passer til netop dit hus eller er den rette løsning i jeres erhvervsbygning.

Vi leverer og monterer nye kvalitets vinduer og døre fra certificerede producenter. Vores medarbejdere er specialister i at udføre udskiftning hurtigt og nænsomt, og vi arbejder både med træ, træ/alu, plast og rene aluprodukter.

Bevaringsværdige bygninger

Vi leverer og monterer ligeledes vinduer og døre til restaureringsopgaver og bevaringsværdige bygninger. Vi kan levere både kitfalsede rammer, koblede elementer eller energivenlige løsninger med forsatsrammer eller optoglas.

Da vi har stor erfaring fra tidligere produktion af vinduer og døre, kan vi rådgive om valg af den optimale glastype og løsning, f.eks. ved udskiftning i ældre huse.

Er din bolig energioptimerede? Hvis ikke så læse mere lige her.

Nye vinduer A.V. Jeppesen

Snedkerarbejde eller nyt?

Renovering af dør eller en ny dør?

Skal dine døre eller vinduer skiftes eller skal vi restaurere dem? Vi står klar til at hjælpe dig både med råd og vejledning, samt af udføre arbejdet. 

Ofte når nogen ser en dør som er skæv tænker man hurtigt, at det bliver svært at reparere den, så den bliver pæn igen. I så fald er den bedste løsning normalt at skifte døren ud med en ny, men hos A.V. Jeppesen har vi nogle af de bedste snedker. Så inden du træffer beslutningen om udskiftning af din dør, så tag en dialog med en af vores snedkere om restaurering af jeres bevaringsværdige vinduer eller døre.

Hvor?

Vi udskifter døre og vinduer – på hele Fyn og i Trekantsområdet

Selvom holder til i Middelfart, leverer og monterer vi vinduer og døre mange andre steder i landet og vi har ofte kunder fra hele Trekantsområdet, Vestfyn og Odense området. Vi leverer og monterer også thermoruder med lavenenergi-glas. Alt er kvalitetsprodukter gennem faste leverandører til fair priser.

Få vejledning om nye døre og vinduer Middelfart, Fyn & Trekantsområdet

Vi giver altid gerne gode råd når du skal have nye vinduer. Uanset om du har et enkelt vindue der skal skiftes eller du går med tanker om at udskifte alle boligens vinduer til noget mere energivenligt eller en anden stil, så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i forløbet. Kontakt os på telefon +45 63 41 21 83 eller udfyld vores kontaktformularen herunder – så kan vi sammen finde en løsning der passer til dig.

Tømrerarbejde A.V.Jeppesen Tømrerarbejde døre og vinduer
A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen