Hovedentreprise og erhvervsbyggeri

Vi udfører hovedentreprise og erhvervsbyggeri på Fyn og i Trekantområdet. A.V. Jeppesen blev grundlagt tilbage i 1934, og i kraft af vores mange års erfaring, kan du være tryg i at vælge os. Vi sikrer os, at du er med hele vejen. 

Hovedentreprise og erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri og renovering i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet

Hos A.V. Jeppesen har vi erhvervskunder, både lokale og udenbys som vi servicerer med både store og små opgaver. Vi kommer både når dørene i virksomheden skal justeres, der skal ny bordplade på køkkenet i frokoststuen eller når I, i jeres virksomhed, går med tanker om nybyg eller ombygning, hvor vi kan være behjælpelige med både fag og hovedentrepriser.

For os er intet for småt eller stort, vi ved selv hvor vigtigt det er, at de små ting i hverdagen bliver løst uden at vi selv skal bruge tid og miste fokus fra de primære opgaver. Vi bestræber os ligeledes på at løse opgaverne hurtigst muligt af samme grund.

Ring eller skriv til os hvis vi skal servicere jeres virksomhed.

Erhvervsbyggeri United Components projekter
Hovedentreprise og erhvervsbyggeri coverbillede
Moderne hus Strib

Lad os stå for alle facetter i byggeprocessen

Hovedentreprise med sikker styring

Skal du bygget nyt eller have omfattende moderniserings- eller ombygningsarbejde, så lad A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S være hovedentreprenør på byggeriet. 

Når du vælger os til hovedentreprisen på dit bryggeprojekt er du sikret professionel byggestyring og kvalitetskontrol gennem hele arbejdet. Vi tilbyder hovedentreprise til både det offentlige, private kunder og erhvervskunder i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet. 

Mest anvendte entrepriseform for private bygherre

At bygge nyt kan være en stor mundfuld. Er du det mindste i tvivl, skal du lade professionelle tage over og hyre en rådgiver til at hjælpe dig. Pengene til denne type rådgivning er som oftest givet godt ud. De tjener sig nemt hjem både i sparede ærgrelser, irritationer og i forhold til den endelige pris på projektet.

Hovedentreprisen er nok den mest anvendte entrepriseform for private bygherre. Som bygherre får du en anden rolle, fordi du i langt de fleste tilfælde har en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser samt til at stå for udarbejdelsen af projektmaterialet, herunder udbudsmaterialet.
Det sikrer byggeriet optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til hovedentreprenørens arbejde efterfølgende.

Står du og skal i gang med dit næset byggeprojekt, tøv da endelig ikke med at kontakte os.

Hvad er en hovedentreprise?

Vi er tovholderne, der står for projektet fra start til slut

Ved en hovedentreprise indhentes tilbud på baggrund af et af bygherren udarbejdet projektmateriale. Her sørger du selv eller din rådgiver for alle godkendelser og valg af kvalitet og materialer samt udfører beskrivelser og tegninger, mens vi som hovedentreprenør styrer underentreprenører og selve byggeriet.
Med A.V. Jeppesen som hovedentreprenør på jeres byggeprojekt påtager vi os dermed byggeledelsen og udførelsen af dit projekt fra start til slut, ud fra et færdigt tegnings- og beskrivelsesmateriale.

Hovedentrepriser dækker over et byggeprojekt, hvor du har ansvaret for diverse godkendelser og projektbeskrivelser. Samtidig er vi som hovedentreprenør tilknyttet, og varetager blandt andet at styre selve byggeriet og dets mange faser. Dermed står vi for kontraktindgåelse med underleverandører, økonomistyring samt koordinering af arbejdsprocessen og de involverede faggrupper.

En fordel ved vores hovedentreprise er, at du som bygherre kun skal kommunikere med én håndværksvirksomhed – os. Den videre kommunikation med de øvrige håndværkere tager vi os af, hvilket sikrer, at der ikke sker misforståelser undervejs i byggeprocessen, og du slipper for at snakke utallige timer i mobil med forkellige håndværksvirksomheder. Vi samler trådene og sikrer, at I kun har et kontaktled undervejs i byggeprojektet. Er du i tvivl om du behøver en hovedentreprenør så ring eller skriv til os.

Hovedentreprise Sommerhus
A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen