Nyt tag og tagrenovering

Vi tilbyder nyt tag og tagrenovering i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet. A.V. Jeppesen blev grundlagt tilbage i 1934, og i kraft af vores mange års erfaring, kan vi også hjælpe dig med dit tag.

Nyt tag? Det klarer dit lokale tømrerfirma i Middelfart

Nyt tag og tagrenovering i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet

A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S kan lægge nyt tag på dit hus, sommerhus, virksomhed, institution, garage eller tilbygning. Vi kan desuden stå for renovering af dit tag, hvis det ikke er nødvendigt med en komplet udskiftning.

Nyt tag og tagrenovering

Dit tag varetager en af de vigtigste funktioner i dit hjem – nemlig at holde regnen ude – og med tiden nedslides dit tag. Det er vigtigt at tage affære før taget må give op og begynder at lade vejr og vind trænge ind. Hos A.V. Jeppesen har vi årtiers erfaring i at hjælpe vores kunder med at udskifte deres gamle tag med nyt, herunder at bistå dig i forløbet med at vælge passende løsninger og materialer, så dit tag vil holde i mange år fremover.

Uanset størrelsen, typen og kompleksiteten af dit nuværende tag, kan vi hjælpe dig med en god løsning efter dit behov.

Nyt tag og tagrenovering A.V. Jeppesen
Tømrere på tag - vi tilbyder
Restaurering Vejlby kirke

Nyt tag og tagrenovering

Hvornår kan man nøjes med udskiftning af dele af taget og hvornår skal man lægge et helt nyt tag?

Med vores mange års erfaring inden for etablering af nye tage rådgiver vi om hvilke muligheder du har for et godt resultat med renovering og hvornår der er behov for at udskifte hele taget. Hos A.V. Jeppesen får du den rådgivning og de oplysninger, du skal bruge, for at kunne beslutte dig for en løsning, der er rigtig for dig.

Vi sætter en ære i arbejdet med transformationen fra nedslidt og utæt tag, hvor der ofte opleves problemer med træk og kulde til et nyt, flot, energioptimeret tag. Du vil tydeligt mærke en forskel og forbedring af indeklimaet og dit energiforbrug, når det nedslidte tag udskiftes til nyt.

Vores svende er dygtige formidlere af de rigtige løsninger også undervejs i projektet. Vi holder dig orienteret og finder løsninger, hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer med det gamle, slidte tag under udskiftningen.

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på nyt tag eller renovering af dit nuværende tag.

Har du brug for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at ringe til os på +45 63 41 21 83 eller eller sende os en mail på cc@avjeppesen.dk.

Hvilket tag skal du vælge?

Valg af tagbelægning til nyt tag

Der findes mange forskellige typer af tagsten, som hver især giver bygningen eller huset sit helt eget præg. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med dit valg af tagbelægning. Vi kan f.eks. lægge tegltag, skifertag, eternittag og tagpap. 

Hvilket tagsten er mest benyttede i Danmark?

Teglsten er en af de mest benyttede type af tagsten i Danmark. Det er tagsten af keramisk ler der er extruderet, presset og til sidst tørret og brændt ved høj temperatur. Den er kendt for sin naturlige røde farve, da den ikke har fået nogen form for efterbehandling. 

Alternativ til tagpap og bølgeplader?

Toscana er et elegant og moderne tagprofil, der trods sit sydlandsk-klingende navn tilfører, huset et skandinavisk og stilrent udtryk. Tagpladen er fremstillet i slidstærk fibercement, og kombinationen af det stærke materiale og en højkvalitets overfladebehandling gør at taget er ekstremt modstandsdygtig over for fugt og snavs.

Toscana er et oplagt alternativ til både tagpap og den traditionelle bølgeplade. Kombinationen af bølger og plane flader giver et moderne, stilrent og æstetisk udtryk.

Kontakt os og få et tilbud på nyt tag eller tagrenovering

Har du spørgsmål til vores priser eller arbejde? Har du brug for professionel hjælp og rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon +45 63 41 21 83 eller sende os en mail cc@avjeppesen.dk – Du kan også benytte vores kontaktformular herunder.

Energirenovering
Nyt tag Toscana
A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen