Projekter

Lige her på siden får du mulighed for, at se nogle udvalgte projekter vi har udført for både erhverv, private og for det kommunale.

Projekt på Fyn

Vejlby kirke

Vejlby Kirke daters tilbage til år 1150. Mellem 1150 og år 1500 sker der løbende tilføjelser til kirken herunder opførelsen af tårnet. 

Efter mange år, med et meget utæt tag. bla. efter stormen i 1999, derfor besluttede man at hele tagkonstruktionen skulle restaureres. 

Projektet omhandler for os, bla. udskiftning af rådskadet træ til nyt lagret træ. Eftersyn af sammenspændinger, nagler osv. der udføres ligeledes fast undertag i form af pap på 25 x 175 mm. ru Superwood brædder. Herefter lægter og nye flotte håndstrøgne tagsten. Alle samlinger i træ udføres som gammeldags samlinger, uden brug af søm eller skruer. 

Alt udføres i de bedste materialer med øje for at det nye tag skal leve de næste 100 år. Alt arbejdet udføres efter devisen “Bearbejning udføres som 1. klasses håndværk”. Det er en sætning som gør os stolte af at deltage i disse ombygninger. Og vi har dygtige svende på pladsen som til fulde lever op til netop det.

Restaurering Vejlby
Restaurering kirke vejleby projekter
Kirke Vejleby
Restaurering Krike
Hovedentreprise og erhvervsbyggeri coverbillede
Erhvervsbyggeri United Components Døre og vinduer

Erhvervsbyggeri projekter

Erhvervsbyggeri af domicil for United Components

På Korsholm Allé har vi lavet en smuk tilbygning på 400 m2 til et eksisterende domicil. Vi udførte opgaven i fagentreprise, og har på entreprenørens forarbejde opsat træskelet til en 400 m2 topmoderne lagerplads.

Detaljerne er gennemførte og der er tænkt over materialevalg og funktionalitet. Der er monteret høje, flotte, indfarvede alu-elementer som fint bryder de cedertræsbeklædte facader.

Erhvervsbyggeri United Components projekter

Facaderenoverings projekter

Facelift af erhvervsejendom

Vi har udført en større facaderenovering af ejendommen på Strandvejen 14 i Middelfart. En ejendom som gennem en del år har haft forskellige erhvervslejemål, herunder bilhandel, køkkenfirma og rødekorsbutik.

Opgaven lavede vi for Bunker Holding Estate, i samarbejde med ejendommes nye lejere. Der blev monteret nye butiksfacader samt vinduer døre hele vejen rundt. Alle facader blev beklædt med sinusplader inddelt med hatteprofiler. De triste facader er bragt til live igen og de nye lejere har fået smukke omgivelser der på bedste vis understøtter kvaliteten af deres produkter.

Strandvejen A.V. Jeppersen cases
Strandvejen under A. V. Jeppersen
Strandvejen
Strandvejen facadevindue
A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen