Tømrerarbejde

Vi udfører tømrerarbejde både på Fyn og i Trekantområdet. A.V. Jeppesen har udført tømrerarbejde siden 1934, og i kraft af vores mange års erfaring, kan du få løst dine tømreropgaver både kompetent og professionelt af vores erfarne og altid veluddannede tømrere.

A.V. Jeppesen

Vi tilbyder tømrerarbejde i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet

Vi løser store og små tømrer- og snedkeropgaver. Som din tømrermester i Middelfart klarer vi de fleste opgaver inden for bl.a. tag, døre, vinduer og isolering.

A.V. Jeppesen er din pålidelige håndværksmester inden for tømrerarbejde. Vi er dedikerede til at levere skræddersyede og kvalitetsbeviste løsninger til alle vores kunder. Derudover er det de samme værdier, der kendetegner som i dag, som da virksomheden blev grundlagt tilbage i 1934.

A.V. Jeppesen udfører alle tømrer- og snedkeropgaver på Fyn og i trekantområdet. Alt fra reparationer til større renoveringsopgaver og entreprisearbejde. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige relationer med vores kunder og stræber efter at levere enestående kundeservice.

Vores tømrere løser mange typer af opgaver, heriblandt:

  • Udskiftning af døre/ vinduer
  • Nyt tag
  • Skille-, forsats- og glasvægge
  • Opsætning af køkkener
  • Alle former for carporte, skure, gulve samt reparationer

Vi er lige i nærheden

Med et geografisk fokus på området mellem Middelfart, Kolding, Vejle og Fredericia er vi hos A.V. Jeppesen lokalt forankret. På den måde kommer vi hurtigt ud til vores kunder, skulle der opstå uforudsete udfordringer eller hasteopgaver. Vi kan derfor sikre vores kunder en god service og hurtig eksekvering.

Svend træ A.V. Jeppesen

Før og efter

før billede a.v. jeppesenefter billede a.v. jeppesen
AVJ Tømrerarbejde

Tømrerprojekter

Tømrerfirma i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet

A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S tilbyder professionelt tømrerarbejde på Fyn og i Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt f.eks. ny trappe, ny træterrasse, nye tagrender, nye gulve, nye lofter eller udestuer. Med andre ord, som din tømrer i Middelfart har vi stor erfaring inden for alle sider af tømrerfaget, og vi er klar til at hjælpe dig med alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Byg dit næste drømmehus med vores ekspertise inden for tømrerarbejde

Uanset om du har brug for renovering, ombygning, tilbygning, nybyggeri eller reparationer, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter.  Vores tømrerarbejde henvender sig til erhverv, private og til det offentlige. Uanset om det er et kontor, en butik eller et hotel, kan vi skabe funktionelle og attraktive rum, der imødekommer dine forretningsmæssige drømme og behov.

Mangler du svar på noget kan du evt. finde det på vores FAQ side lige her.

Har uheldet været ude?

Forsikringsskader

Står du i den kedelige situation, at du har en forsikringsskade som skal laves? Så står A.V. Jeppesen klar til at udføre effektiv og professionel hjælp til at udbrede forsikringsskaderne.

Vores tømrere har erfaring med at håndtere forskellige typer af forsikringsskader, der berør tømrerarbejde efter en skade. A.V. Jeppesen har ekspertise i:

Ofte vil din forsikringsaftale henvise til §51 Jf. Forsikringsaftaleloven, som er bestemt at du som iagttager til skaden bør formindske skadens omfang mest muligt. Du kan læse mere om det her. A.V. Jeppesen står klar til at hjælpe med at formindske og udbedre dine forsikringsskader.

A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen