Spørgsmål og svar

FAQ

Herunder har vi samlet nogle af de spørgsmål, som du måske allerede sidder med, når du har brug for en tømrer eller snedker til at udføre en opgave. Du vil finde nogle af de spørgsmål som vi typisk får stillet af vores kunder og nogle mere generelle spørgsmål i vores FAQ.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Skulle du stadig sidde med et spørgsmål eller to, som du ikke fandt svaret på her i denne FAQ.
Er du altid velkommen til at kontakte os på +45 63 41 21 83. Vi svarer gerne på de spørgsmål du måtte have,
hvad end det drejer sig om tagdækning, tømrerarbejde, kontormiljø eller snedkerarbejde.

Hvad kan jeg forvente når jeg samarbejder med A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S?

Når du arbejde med A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S, kan du forvente høj kvalitet, god kommunikation, og at alle aftaler overholdes. Vi går meget op i godt håndværk og tæt dialog, så du føler dig tryg gemmen hele processen. Vi har mange års erfaring og går derfor også det ekstra skridt og brugder den ekstra tid sammen med dig, for at sikre at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S?

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, behov og drømme for din virksomhed eller bolig. Du kan både ringe til os på +45 63 41 21 83, gøre brug af kontaktformularen i bunden af siden eller sende os en email på cc@avjeppesen.dk. Vi ser frem til at tage en snak med dig og give et uforpligtende tilbud på din opgave. Drejer din henvendelse sig om en forsikringsskade, beder vi dig  skrive en mail eller ringe.

Udfører i både store og små tømreropgaver udenfor Middelfart?

Hos A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S udfører vi både store og små opgaver i og udenfor Middelfart. Uanset om det drejer sig om renovering af et helt hus eller om det er en mindre reparation, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører alt tømrerarbejde på Fyn og i trekantsområdet.

Har i lang ventetid på jeres opgaver?

Vi bestræber os altid på at levere vores tømrer ydelser i Middelfart og omegn med kort ventetid. Ventetiden kan dog variere afhængigt af sæson og omfanget af vores nuværende projekter. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte for at få oplysninger om den aktuelle ventetid for din tømrer eller snedkeropgave.

FAQ eller kontakt os

Har du brug for ekspert hjælp?

Svar på spørgsmål

FAQ: Tømrer i Middelfart

Hos A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S tilbyder vi at udføre professionel snedker- og tømrerarbejde på Fyn og i trekantsområdet. Vi står klar til at hjælpe med alle opgaver store såvel som små. Med mange års erfaring er der ikke en opgave, som vores veluddannede tømrer og snedker ikke kan løse for dig.

Derudover oplever vi ofte at mange søger en FAQ, derfor har vi samlet en her.

Er din by ikke på listen?

Så bare rolig, dette er blot en FAQ. Her kan du blot se nogle af de byer vi har udført arbejde i. Kontakt os endelig, vi vil meget gerne se om vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

A.V. Jeppesen Tømrer- og Snedkermestre A/S tilbyder en bred vifte af tømrer ydelser hvor størrelse, omfang og kompleksitet er underordnet. Dette kan være alt fra udskiftning af døre og vinduer til større byggeprojekter som hovedentreprise eller erhvervsbyggeri.

Hvad end du er interesseret i at lave en tilbygning til din bolig eller lave en total energirenovering af dit hjem, står A.V. Jeppesen klar til at hjælpe dig.

Du kan læse meget mere her om hvad A.V. Jeppesen tilbyder af tømrer og snedkerydelse.

Skal vi skille dem op i det store billede, så er en tømrer den som bygger og laver de store grove ting i træ. Det kan f.eks. være dampspær, vægge og tag. En snedker laver mindre og detaljerede opgaver i træ. Men derefter findes der ikke kun en slags snedker, nej der findes flere. Dog er to mest kendte snedker bygningssnedker og møbelsnedker.

Bygningssnedker laver f.eks. bygningsdele så som lister, døre og vinduer.

Det afhænger af projektets omfang. Mindre typiske opgaver såsom udskiftning af døre og vinduer eller opsætning af vægge kan tage nogle dage.

Udskiftning af tag kan gøre hele året rundt.

Varigheden af tagrenovering kan variere afhængigt af flere faktorer som tagets størrelse, tilstanden på taget og vejret.

Men det vil typisk tage imellem 2 til 4 uger at få lagt nyt tag. Dette er udregnet med nedrivning af det eksisterende tag. Dog skal du være opmærksom på at leveringstiden på diverse materialer kan variere.

Levetiden på et tag afhænger af rigtig mange ting. Hvilket materiale der er brugt til taget? Har du et skifertag kan det holde op til 100 år, mens andre typer kan holde imellem 30 og 50 år.

Prisen på et nyt tag afhænger af tagdækningstypen og materialet. Du er velkommen til at ringe på +45 63 41 21 83 for, at høre mere om vores priser og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit tag.

Det afhænger af dit tag tilstand. Er dit tag gammelt, slidt og utæt? kan det være en god idé at udskifte taget. Hvis dit tag kun er slidt, kan det i mange tilfælde være en brede løsning med en tagrenovering, som kan være med til at forlænge tagets levetid. A.V. Jeppesen vil meget gerne se på dit tag først for, at kunne give dig den bedste løsning.

Ja, vi udfører hovedentreprise opgaver. Hos A.V. Jeppesen har vi mange års erfaring med at samarbejde med andre faggrupper, det offentlige og selvstændige. Når vi arbejder for vores kunder, er det vores ansvar og derfor påtager vi os rollen som projektleder samt koordinator for at sikre, en velkoordineret og effektiv udførelse af arbejdet.

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for håndtering af hovedentrepriser giver os det mulighed for at levere et godt resultat, der opfylder dien forventninger.

Nej det gør vi ikke i. Vi er ikke møblesnedker – men bygningssnedker og tømrer. Det inventar vi laver til en bolig er: lister, køkken, døre, vinduer samt andet forfaldende tømrerarbejde.

A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen