Kontormiljø og glasløsninger

Vi udfører kontormiljø og glasløsninger på Fyn og i Trekantområdet. A.V. Jeppesen blev grundlagt tilbage i 1934, og i kraft af vores mange års erfaring, kan vi med sikkerhed skabe jeres kontormiljø og jeres glasløsninger.

Skab det gode arbejdsmiljø med A.V. Jeppesen

Kontormiljø med glasløsninger i Middelfart, på Fyn og i Trekantområdet

A.V. Jeppesen tilbyder innovative glasløsninger til moderne kontormiljøer. Vi forstår vigtigheden af at skabe et behageligt og inspirerende arbejdsmiljø, der fremmer effektivitet og trivsel hos medarbejderne. 

Glasløsninger har vundet stor popularitet i moderne kontoer på gund af deres æstetiske appel og fleksibilitet. Ved at integrere glas i kontorets design kan man skabe åbne og lyse rum, der fremmer samarbejde og kommunikation blandt medarbejderne. Glasvægge og glaspartier tillader naturligt lys at strømme ind i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære og reducerer behovet for kunstigt lys. 

Det gode arbejdsmiljø på kontorer kan sikres med hjælp fra smarte og funktionelle glasløsninger

Det kan være i form af kontorafskærmning, glasvægge eller glasdøre. Vi har stor erfaring med glasløsninger, der skaber et godt miljø og indeklima i kontorlokaler og -bygninger.

Vores kontormiljø og glasløsninger tilbyder også en række praktiske fordele. Glasvægge- og døre kan let tilpasses og omarrangeres  efter behov, hvilket giver mulighed for at skabe fleksible arbejdsområder og mødelokaler. Desuden er glas holdbar og nem at vedligeholde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af glasløsninger, herunder glasvægge, glaspartier, glasdøre og glasoverflader til skriveborde og møbler. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med vores kunder for at skræddersy løsninger, der passer til deres specifikke behov og æstetiske drømme. 

Kontormiljø og glasløsninger til din private bolig

Glasløsninger til dit hjem

Skal du i gang med renovering af din private bolig, kan vi hjælpe dig med at sikre en god løsning til at skabe lyse rum. Glasløsninger kan være en mulighed.

Det er især i vintermånederne, at vi lægger mærke til, hvilken effekt lyset har i stuer og rum i huset. I forbindelse med renovering af den ældre boligmasse tilbyder vi rådgivning om muligheder og de egenskaber, som glasløsninger kan have for jer.

Glas monteret øverst i en væg kan være en god løsning til at lede lyset, f.eks. fra et ovenlysvindue videre mellem flere rum. På den måde udnyttes dagslyset optimalt. Mulighederne er mange.

Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit køkken, skabe en moderne oase i dit badeværelse, fremme det naturlige lysindfald eller forbedre udseendet af dine trapper og udendøresområder, er vores glasløsninger det perfekte valg.

Kontakt os for at høre mere om vores kontormiljø og glasløsninger til dit behov

Vi både rådgiver, leverer og montere løsninger, der matcher jeres behov. Så uanset om du ønsker at opgradere dit eksisterende hjem, kontormiljø, bygning eller skabe et helt nyt, moderne rum, er vores glasløsninger det perfekte valg for dig. Lad os hjælpe dig med at skabe et inspirerende og funktionelt hjem og kontormiljø.  

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores glasløsninger.

A.V. Jeppesen Logo i farver

Start dit projekt nu

Ring til os

+45 63 41 21 83

Send en mail

cc@avjeppesen.dk

Find os

Mandall Allé 4, 5500 Middelfart

Copyright ©2024 A.V. Jeppesen