Tid til nye vinduer? 

Men vores mange års erfaring er du sikker på at få kompetent rådgivning og vejledning, så du får de vinduer, du drømmer om.

Vi producerer special-vinduer i træ fra egen fabrik. Vores mangeårige erfaring inden for området og direkte samarbejde med andre vinduesproducenter sikrer dig den bedste rådgivning og priser.

 

Vores medarbejdere er specialister i at udføre udskiftning hurtigt og nænsomt, og vi arbejder både med træ/ alu, plast og rene aluprodukter.

 

Vi udskifter vinduer – Lige fra Middelfart til Kolding, Fredericia og Vejle. 

Selvom vi har til huse i Middelfart leverer og monterer vi både vinduer og døre mange andre steder i landet og vi har ofte kunder lige fra Kolding til Fredericia og Vejle, så vi kommer vidt omkring.

Vores omfattende vinduesproduktion har skaffet os særdeles fordelagtige indkøbspriser på termoruder og lavenergiglas. Det betyder lavere udgifter for dig ved udskiftning af glas eller hele vinduer og døre

 

Da vi har stor erfaring i produktion af vinduer og døre, kan vi rådgive om valg af den optimale glastype og løsning, f.eks. ved udskiftning i ældre huse.

 

Vi kan også levere højisolerede vinduer, som passer præcist ind, hvor de gamle vinduer sad.

 

Vi giver altid gerne gode råd når du skal have nye vinduer

Uanset om du har et enkelt vindue skal skiftes eller du går med tanker om at udskifte hele boligens vinduer til noget mere energivenligt eller en anden stil, så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i forløbet. Kontakts på telefon +45 63 41 21 83 eller udfyld kontaktformularen – så kan vi sammen finde en løsning der passer til dig.