Glarmester – Vi udfører glarmesteropgaver fra Middelfart til Kolding, Vejle og Fredericia

Leder du efter en god glarmester, så er du kommet til dette rette sted. Vi udfører både store og små glarmesteropgaver for både private og erhverv. Vi har eksisteret siden 1934 og ved derfor en ting eller 2 om alt hvad der findes af glasrelaterede opgaver. Uanset om du står med en opgave hvor der skal laves et enkelt vindue i en villa eller en stor ny glasface på et nyt virksomhedsdomicil så løser vi opgaven professionelt og til tiden. Udover vores lange erfaring som glarmester som sikrer dig at vi har den viden og know-how der skal til, så står vi altid fast på en høj kvalitet og service i alt hvad vi foretager os. Med os kommer kunden altid først.

 

Få råd og vejledning fra en professionel glarmester

Vi er altid parat til at give gode råd, tips og hurtig levering. Vi leverer og reparerer en lang række forskellige typer glas, lige fra energiglas og lydisolerende glas til butikker samt sikkerhedsglas. Så leder du efter en glarmester – uanset om det er i Kolding, Vejle Middelfart eller Fredericia og du har brug for at reparere eller erstatte dine vinduer på en hurtig og effektiv måde, er vi det oplagte valg.

 

Vores erfarne glarmestre udfører ofte arbejdet på stedet eller på vores specialindrettede glarmesterværksted:

• Døre og vinduer
• Butiksruder
• Termoruder
• Sikkerhedsglas
• Lavenergiruder

 

Som kunde vil du opleve det som en stor fordel at vi også har en tømrer- og snedkervirksomhed i huset.  Vores vinduesproduktion har skaffet os særdeles fordelagtige indkøbspriser på termoruder og lavenergiglas. Det betyder lavere udgifter for dig ved udskiftning af glas eller hele vinduer og døre. Og da vi har vi har stor erfaring i produktion af vinduer og døre, kan vi altid rådgive om valg af den optimale glastype og løsning, f.eks. ved udskiftning i ældre huse. Vi kan også fremstille højisolerede vinduer, som passer præcist ind, hvor de gamle vinduer sad.

 

 

Går du med tanker om at få udskiftet vinduerne? Så læs mere her

 

fredericia sygehus 005
Billede 017