A.V. Jeppesen

Tømrer- og snedkermestre A/S
Din professionelle samarbejdspartner

Snedkeri

På vores moderne maskinsnedkeri fremstiller vi stort set alle former for produkter i træ, som vi sælger til andre håndværkere, men også private. Desuden producerer vi CE certificerede koblede vinduer og palæ vinduer og døre. Vi udfører primært vores arbejde i Middelfart og omegn men vi kører også gerne til Kolding, Fredericia eller Vejle hvis du har en spændende opgave til os der.

Typiske snedker opgaver vi kan udføre fra vores maskinsnedkeri

  • Renovering af gulve og paneler
  • Nye trapper eller renovering af de gamle
  • Generelle renoveringsopgaver
  • Renovering af døre og vinduer
  • Fremstilling af specialinventar, reoler mv.

Vi udfører vores arbejde for både private, virksomheder, andelsforeninger mv. og vi påtager os gerne alle typer af opgaver – store som små.

Hvad kan du bruge en snedker til?

En snedker kort sagt en håndværker, der arbejder med træ. Med et måske lidt gammeldags ord, kan snedkeren komme ind under begrebet træsmed, der dækker alle faggrupper, der arbejder med og i træ. Så har du brug for en håndværker der er specialist i at arbejde med træ og fremstille produkter i specialmål, er det en snedker du skal have fat i. Vi har 80 års erfaring og et top moderne snedkeriværksted, så der er ikke den opgave vi ikke kan løse for dig – uanset hvor stor eller kompliceret den måtte være.

Skal du bruge nyt tag – så læs mere her om nyt tag.  Er det nye vinduer du har i tankerne kan du læse mere her om nye vinduer

Garanti for veludført arbejde

Tømrer- og snedkermestre A.V. Jeppesen er medlem af  Dansk Byggeri (BYG)