A.V. Jeppesen

Tømrer- og snedkermestre A/S
Din professionelle samarbejdspartner

Nyt tag

Dit tag varetager en af de vigtigste funktioner i dit hjem – nemlig at holde vejret ude – og med tiden nedslides dit tag og det er vigtigt at tage affære før taget må give op og begynder at lade vejr og vind trænge ind. Hos A.V. Jeppesen har vi årtiers erfaring i at hjælpe vores kunder med at udskifte deres gamle tag med nyt tag, herunder bistå dem i forløbet med at vælge passende løsninger og materialer så deres tag vil fungere i mange år fremover.

Uanset størrelsen, typen og kompleksiteten af dit nuværende tag kan vi være behjælpelige.

Udskift dele af taget eller
lægge helt nyt tag?

Med mange års erfaring inden for etablering af nye tage kan vi altid give dig rådgivning om hvilke muligheder du har for at skifte hele taget eller blot reparere det nuværende. Hos A.V. Jeppesen kan vi give dig al den hjælp og de oplysninger, du har brug for, for at kunne beslutte dig for dit nye tag.

Der er ikke den opgave vi ikke kan løse når det kommer til lægning af nyt tag.

Hvis du gerne vil have råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at ringe til os på +45 63 41 21 83 eller udfylde kontaktformularen på kontaktsiden.

Toscana tag

Toscana er et elegant og moderne tagprofil, der trods sit sydlandsk-klingende navn tilfører, huset et skandinavisk og stilrent udtryk. Tagpladen er fremstillet i slidstærk fibercement, og kombinationen af det stærke materiale og en højkvalitets overfladebehandling gør at taget er ekstremt modstandsdygtig over for fugt og snavs.

Toscana er et nyt og spændende tagprofil og et oplagt alternativ til både tagpap og den traditionelle bølgeplade. Kombinationen af bølger og plane flader giver et moderne, stilrent og æstetisk udtryk. 

Tagarbejde ved ny kvist

Tagarbejde er nok et af de hyppigste projekter for vores privatkunder

Vi nyder at være tovholder på opgaverne og holder af at følge transformationen fra typisk nedslidt og utæt tag ofte med træk problemer
til nyt flot skinnende energi optimeret tag.

Vores svende er dygtige formidlere af de rigtige løsninger under vejs, det er vigtigt idet vi ofte støder på uforudsete udfordringer med gamle slidte tage.

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på nyt tag

Garanti for veludført arbejde

Tømrer- og snedkermestre A.V. Jeppesen er medlem af  Dansk Byggeri (BYG).