Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri af domicil for United Components

På Korsholm Allé laver vi smuk tilbygning på 400 m2 til eksisterende domicil

Vi udfører opgaven i fagentreprise, og har på entreprenørens forarbejde op sat træskellet til 400 m2 topmoderne lager plads.

Detaljerne er gennemførte og der er tænkt på materialer og funktionalitet. Der er montere thøje flotte indfarvede alu elementer som flot bryder der cedertræsbeklædte facader.

Vi afslutter projektet i starten af april 20.

Facelift på erhvervsejendom, Strandvejen 14

I efteråret udførte vi en større facade renovering af ejendommen på Strandvejen 14 i Middelfart. En ejendom som gennem de senere år har haft en noget omtumlet tilværelse med forskellige erhvervs lejemål, herunder bilhandel, køkkenfirma og røde kors butik.

Opgaven lavede vi for Bunker Holding Estate, i samarbejde med de nye lejere. Der blev monteret nye butiksfacader samt vinduer døre hele vejen rundt. Alle facader blev beklædt med sinus plader inddelt med hatteprofiler. Alt i alt er de triste facader bragt til live igen og de nye lejere harr fået smukke omgivelser til deres produkter.

Vores værksted løser selv de mest komplicerede opgaver. Også renovering/ istandsættelse af vinduer eller nøjagtig kopi af de gamle.

Garanti for veludført arbejde

Tømrer- og snedkermestre A.V. Jeppesen er medlem af både Dansk Byggeri (BYG), VinduesIndustrien og Dansk Vindues Certificering (DVC)