Om os

Håndværk med holdninger

Maskiner, materialer og muligheder har ændret sig voldsomt siden 1934.

Men hos A.V. Jeppesen har holdningen til håndværket holdt sig uændret gennem 3 generationer. Vi er først tilfredse, når vi har ydet vores bedste – og kundens forventninger er indfriet. Vi er klar over at vores historie forpligter og vi står ved vores professionelle ansvar, også hvis vi laver fejl.

Vores historie

Kvalitet gennem mere end 80 år

 A.V. Jeppesens tradition for ærligt og gedigent håndværk blev grundlagt i 1934 og har nu udviklet sig gennem 3 generationer.

Kvalitet

Tryghed og tillid – med garanti

Det er en tillidssag at vælge håndværkere og samarbejdspartnere. For kvalitet er først og fremmest en holdning, der udspringer af engagement og faglig kompetence. Derfor henvender næsten alle vores nye kunder sig på baggrund af en personlig anbefaling.

Men også selv om du ikke kender A.V. Jeppesen i forvejen, kan du være tryg ved resultatet. Som et naturligt led i vores kvalitets politik har vi erhvervet alle relevante certificeringer og tilbyder de bedste garantiordninger.

Vision
A. V. Jeppesen A/S skal være det sikre og økonomisk fordelagtige valg for kvalitetsbevidste kunder.

Mission
Ved konstant fokus på at optimere og specialiserer vil vi leverer håndværk med optimal værdi for pengene. Håndværket udføres med respekt for før, nu og i morgen.

Værdier
I A V Jeppesen A/S tager vi vores professionelle ansvar seriøst, og sætter os i vore kunders sted.
Vi værner om den danske kulturarv fordi vi mestre håndværket og er stolte af det. Respekt for mennesker og naturen vægter vi højt.